Leefstijlanalyse & natuurvoedingsadvies

Ben je niet op zoek naar coaching, maar wil je graag inzicht in jouw leefstijl en voedingsgewoonten? Wil je weten welke voeding jou kan ondersteunen bij specifieke klachten? En hoe je andere en gezonde voedingskeuzes kunt maken en deze verandering duurzaam toepast? Dat kan!

Contact opnemen


Let food be thy medicine and medicine be thy food

-Hippocrates-

Ik geef je graag advies over voeding die jou ├ęcht voedt. Ik geloof in de kracht van eerlijke en natuurlijke voeding. Dit hoeft helemaal niet ingewikkeld te zijn, maar is vaak wel een uitdaging in de wereld van overvloed waarin we leven. Hieronder zie je hoe een dergelijk traject eruitziet.

Stap 1

Tijdens een intakegesprek nemen we tijd voor een leefstijl en voedingsanalyse. Jouw vraag en veranderwens staat centraal.

Stap 2

Op basis van de uitkomsten van de intake geef ik een persoonlijk advies, waarmee jij jouw vitaliteit kunt vergroten. Maatwerk staat centraal. Uitgangspunten die ik hierbij hanteer zijn de natuurvoedingsprincipes:vers, puur, onbewerkt, eerlijk, biologisch en een gevarieerd voedingspatroon.

Stap 3

Duurzame verandering werkt het beste als je haalbare stappen zet. In vier sessies werken we stap voor stap werken aan het maken van gezonde voedingskeuzes die bij jou passen.

Stap 4

Het traject is op jouw vraag, behoefte en tempo afgestemd. Losse sessies zijn uiteraard ook altijd bij te boeken.


Vitality Forward
info@vitalityforward.nl | www.vitalityforward.nl