Leefstijlanalyse en voedingsadvies (Arjan)

Sigrid communiceert prettig, is toegankelijk en gebruikt veel voorbeelden. Sigrid laat in het gesprek zien dat ze verstand van zaken heeft en ze kan op veel verschillende vragen en onderdelen adequaat inspringen met achtergrondinformatie. Door een heldere vraagstelling kwamen we in het intakegesprek snel tot de kern van wat er in mijn specifieke geval speelt. Het was fijn om te constateren dat de metingen en de berekeningen in lijn waren met de vraag die ik had. Vanuit het intake gesprek was de vraag duidelijk. Het advies wat ze ook toelicht in het adviesgesprek was vervolgens echt op mijn persoonlijke situatie toegespitst: dus waar zitten de pijnpunten en welke interventies kan ik zelf doen die ook haalbaar zijn en vol te houden zijn in mijn persoonlijke situatie. Al met al ben ik erg content met de echt maatwerkadviezen die ik heb gekregen en betrekkelijk eenvoudig kan inpassen in mijn dagelijks leven.

Leefstijlanalyse en voedingsadvies (Mirjam)

Het eerste gesprek vond ik spannend, maar ik werd snel gerustgesteld doordat Sigrid door middel van haar inleiding duidelijk aangaf wat de bedoeling was. Door de goede voorbereiding kreeg ik al meteen goede adviezen. Jouw aandacht voor mij als cliënt ervaar ik als prettig en respectvol, bedankt!

Leefstijlanalyse en voedingsadvies (Petra)

Sigrid heeft goed mee gedacht met mijn probleem en hierin een aantal goede, voor mij bruikbare tips gegeven. Sigrid weet qua voeding waar ze het over heeft en kan ook goed uitleggen waarom een voedingsstof nodig is. Sigrid heeft een professionele houding en je voelt je snel op je gemak bij haar. Al met al een fijn gesprek gehad met een fijn persoon.

Leefstijlanalyse en voedingsadvies (Willy)

Vanmorgen hebben we weer een geweldig gesprek gehad, ik ben zo blij met een luisterend oor en met jouw adviezen. Je had goede tips uitgewerkt waar ik blij van word en ik mag je altijd nog benaderen voor coaching.

Leefstijlanalyse en voedingsadvies (Greetje)

Sigrid kan goed luisteren en gevoelens verwoorden. Door jouw advies wat betreft voeding en beweging heb je mij gemotiveerd om tot actie over te gaan. Ik ga voor een gezonde toekomst!

Coaching (Wapke)

Jij zorgt ervoor dat er een fijne sfeer is waardoor het voelt als een warm welkom. Na de eerste ontmoeting ben jij in staat om duidelijk te omschrijven waar de knelpunten zitten. Door jouw begeleiding krijg ik meer inzicht in mijzelf en jij kunt kort en bondig samenvatten wat mijn vaste patronen zijn. Je bent een enthousiaste coach met een luisterend oor. Dat is prettig want het is fijn dat er geluisterd wordt. Helder en duidelijk geef je weer wat je hebt gehoord en dat kun je goed verwoorden.

Coaching (Chris Hollanders, Examinator MARK Academy)

Na Sigrid’s coach examen, wat ik mocht afnemen, sprak ik de woorden ‘Dit is jouw vak’ en kregen we allebei terstond kippenvel. Voor mij een teken dat ik een waarheid heb uitgesproken. Sigrid is coach, dat ís haar vak.”

Over Sigrid (Janita)

Jouw lach, enthousiasme en open houding richting de wereld en de mensen om jouw heen is kenmerkend voor jou. Je bent een open en puur persoon.

Over Sigrid (Loes)

Je bent een doorzetter en staat voor wat je belangrijk vindt. Je pakt zaken goed aan en gaat voor kwaliteit, je hebt discipline en weet daarin prioriteiten te stellen. Je staat voor jouw waarden en weet issues in harmonie op te lossen.

Over Sigrid (Myrthe)

Jouw vriendelijke en zachte uitstraling nodigt uit tot praten. Wat ik heel mooi vind is de twinkeling in je ogen als je ergens enthousiast over bent. Dat werkt aanstekelijk. Je bent er voor de ander in gesprekken en ik zie een enorme belangstelling en betrokkenheid.

Over Sigrid (Tsjeard)

Je bent sensitief, wat jou helpt in de gesprekken met jouw cliënten. Je kunt daardoor snel inventariseren waar de pijn zit, waardoor je weet waar je de juiste accenten kunt leggen om mensen verder te helpen.

Over Sigrid (Frouwkje)

Je hebt een uitgebreid vocabulaire waarmee je goed gevoelens en thema’s kunt verwoorden. Jouw kwaliteit is dat je daarmee snel tot de kern komt.

Over Sigrid (Suzanne)

Je weet wat je wil en gelooft in wat je doet. Je geeft niet snel op en weet kennis en informatie overtuigend over te brengen zonder daarbij dwingend over te komen.

Over Sigrid (Sylvia)

Je bent oprecht, sociaal, intelligent, maakt makkelijk contact, hebt snel door hoe mensen in elkaar zitten en hoe je hierop kunt anticiperen.


Vitality Forward
info@vitalityforward.nl | www.vitalityforward.nl