Coaching

Zit je niet lekker in je vel maar heb je geen idee waardoor dit komt en – nog belangrijker – wat je hieraan kunt doen? Of ben je op zoek naar begeleiding bij een gezonde leefstijl en/of loopbaan? Dan kan ik je hierbij helpen.

Contact opnemen


Als je de droom van iemand anders probeert na te jagen, word je niet gelukkig. Maak je eigen droom waar. Dan weet je wat geluk betekent.

-Oprah Winfrey-

Stap 1

Jouw vraag en veranderwens staan centraal.

Stap 2

We maken aan de hand van een vitaliteitsscan inzichtelijk wat jouw veranderwens of -vraag is.

Stap 3

Coaching vindt plaats aan mijn keukentafel, in de natuur en kan in overleg ook bij jouw werkgever of op een plek plaatsvinden wat voor jou prettig is. Een persoonlijke en prettige sfeer staat voorop.

Stap 4

Vitality Forward kijkt naar het totaalplaatje en focust zich op vitaliteit en veerkracht. Ik ben opgeleid om met een holistische ofwel integrale aanpak aan vitaliteit te werken. Dat wil zeggen dat ik niet alleen naar de klacht of vraag op zichzelf kijk, maar naar jou als geheel in relatie tot jouw huidige omgeving. Dit doe ik op een manier waarbij ik kennis en ervaring optimaal kan combineren.

Stap 5

De intake wordt de basis van jouw vervolgtraject. Op basis van jouw coachvraag maak ik een inschatting van het aantal sessies. Een volwaardig traject bestaat uit 10 coachsessies. Het is mogelijk om vooraf een pakketkeuze te maken tussen 6, 8 en 10 sessies. Losse sessies kunnen uiteraard altijd bijgeboekt worden.


Vitality Forward
info@vitalityforward.nl | www.vitalityforward.nl