Als je een ander wilt helpen om zijn of haar doel te bereiken, moet je je kunnen inleven in die persoon en daarnaast kunnen putten uit eigen ervaringen. Want wat heb jij aan een coachingstraject als ik jou niet begrijp of geen idee heb van de situatie waarin jij zit? Daarom vertel ik je graag iets meer over mezelf.

Mijn naam is Sigrid Riedstra. Als kind wilde ik graag dokter worden, om mensen beter te maken en in hun kracht te zetten. Vaak verloopt het leven echter anders, zo ook bij mij. In 2008 ben ik afgestudeerd als MSc Human Resource Management aan de RUG en de jaren erna heb ik als HR Manager gewerkt. Ik heb in deze functie veel waardevolle ervaring opgedaan als mens maar ook als adviseur, coach en manager in een continue veranderende omgeving.

Toen ik zelf ziek werd, werd ik hiermee als het ware gedwongen om mijzelf in mijn eigen kracht te zetten. Dat proces is een zoektocht geweest naar vitaliteit en veerkracht. Ik moest keuzes maken en heb stap voor stap, op elk kruispunt dat ik aantrof, mijn hart geraadpleegd en gevolgd. Tijdens dit proces heb ik waardevolle lessen geleerd.

Thomas Edison omschreef het al heel mooi. Hier lever ik graag een bijdrage aan:

The doctor of the future will give no medicine, but will interest people
in the care of the human frame, in diet and in the cause and prevention of disease
-Thomas Edison-

Vitality Forward is uit deze periode ontstaan. Het is vandaag de dag mijn missie om bewustzijn te creëren en om jou of jouw organisatie te begeleiden bij het maken van vitale keuzes. Inmiddels heb ik de hbo-opleidingen Natuurvoedingsadviseur aan de Sonnevelt Academy en Integraal Vitaliteitscoach® aan de Mark Academy afgerond. Maar ik ben ook ervaringsdeskundige op het gebied van stress, overbelasting en herstellend vermogen. Met de inhoudelijke kennis die ik opdeed én mijn persoonlijke ervaringen, help ik jou graag verder naar een vitale leefstijl en loopbaan.

Ben je HR Manager of heb je een leidinggevende rol? Dan denk ik ook graag met jouw organisatie mee over thema’s zoals preventieve aanpak van gezondheid, het vergroten van werkgeluk en vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Ik geloof dat door integraal aan deze thema’s te werken, mensen en organisaties beter in staat zijn om vitale keuzes te maken en dat we daarmee een mooiere wereld kunnen creëren voor onszelf en onze kinderen. Dat is mijn missie! Ik help je graag op weg om dit te realiseren, zodat mijn droom werkelijkheid gaat worden.

Wil je meer weten of heb je vragen?

Neem gerust contact met me op. Ik verken graag de mogelijkheden met je!

Hartelijke groet, Sigrid

Contact opnemen


Vitality Forward
info@vitalityforward.nl | www.vitalityforward.nl